Sposób przygotowania

Mięso umyć, włożyć do garnka, zalać zimną wodą i zagotować. Zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu. Zebrać tzw. szumowiny z rosołu i dodać wszystkie, umyte i obrane wcześniej, warzywa. Gotować godzinę. Dodać przyprawy i gotować kolejną godzinę na małym ogniu. Podawać z makaronem nitki i posypany natka pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    smaczny rosołek
  • 3
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    rosołek wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wspaniały, już czuć jego smak i zapach....
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię taki rosołek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !