Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do mąki (1 szklanka + 2 łyżki) wsypujemy 0,5 opakowania cukru wanilinowego, dodajemy jajko i stopniowo wlewamy mleko - miksujemy. Na sam koniec dodajemy olej i energicznie mieszamy - smażymy cienkie naleśniki po obu stronach.


Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ale one muszą być pyszne.
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mój chłopak zazwyczaj nie jest zbyt wylewny i rzadko mnie chwali jak coś przygotuję do zjedzenia, ale tymi naleśnikami wyjątkowo się zachwycał i kilka razy mi powtarzał, że są bardzo smaczne :) Poziomki mają w sobie to 'coś' i smak tych naleśniczków był na prawde niepowtarzalny i wyjątkowo dobry :)
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Oczywiście pozostałe pół opakowania cukru wanilinowego, które użyliśmy do ciasta dodajemy do masy twarogowej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    wszystko to co uwielbiamm;D
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychaśne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam naleśniki...Twoje wyglądają super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !