Sposób przygotowania

Filet pokroić dać go na patelnie zalać woda, posypać kucharkiem dodać suszone warzywa i gotować do wygotowania się wody i miękkości mięsa. Szpinak przygotowac na maśle z dodatkiem czosku przepuszczonego przez praskę, dodac łyżkę śmietany smażyć do odparowania wody, przyprawić do smaku. Na tależ dajemy filet i przykrywamy go szpinakiem.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    pyszności, lubię szpinak i kurczaka
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    szpinak i kurczak lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !