Sposób przygotowania

Opłukaną i osuszoną roszponkę włożyć do miski. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Paprykę umyć, osuszyć i oczyścić z pestek. Także pokroić w kostkę. Dodać warzywa do roszponki. Doprawić solą i pieprzem, skropić olejem arachidowym i wymieszać delikatnie z twarożkiem. Odstawić na 15 minut. Potem wyłożyć na talerze i posypać sezamem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    BArdzo fajny przepis-uwielbiam roszponkę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pyszna;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pyszna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !