Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę, lekko ją soli i jak zacznie się gotować dodajemy ryż. Gotujemy ryż al-dente. Marchewkę obieramy i kroimy w kosteczkę. Wszystkie warzywa dokładnie płuczemy. Z kukurydzy odlewamy zalewę. W drugim garnku gotujemy warzywa również w osolonej wodzie. Najpierw marchewkę i bób, po 10minutach dodajemy fasolkę, kukurydzę i groszek. Gotujemy aż warzywa będą miękkie. Ryż i warzywa wykładamy na talerz, doprawiamy całość wedle smaku pieprzem, solą, koperkiem i ostrą papryką. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    PIĘKNIE WYGLĄDA! i zdrowy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wyglada :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    na pewno jest pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    oo coś dla mnie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !