Sposób przygotowania

Fasolkę dokładnie myjemy i wrzucamy do gotującej się osolonej wody. Gotujemy około 15 min, najlepiej po 10 sprawdzić czy już jest dobra.

masło roztapiamy w garnuszku i dodajemy bułkę tartą, przyprawiamy pieprzem i kucharkiem. Smażymy do złotego koloru.

Fasolkę odcedzamy i posypujemy przysmażoną bułką.

Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    pychotka
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam takie dodatki do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    uwielbiam szparagówkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    taka najlepsza :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo lubię taką fasolkę !
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ten sposób podania jest nie do przebicia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    To jest moje ulubione danie!!! Mogłabym taką fasolkę jeść codziennie...:) Pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    zrobiłam dzisiaj i wyszła pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetne danie!;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubię szparage:)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    uwielbiam taką
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    też tak robię ... super fasolka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam mniam pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam mniam pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !