Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Gotowe ciasto francuskie rozwijamy na płasko i smarujemy z wierzchu mlekiem. Jeśli ciasto jest zamrożone to wcześniej rozmrażamy. Posmarowane mlekiem ciasto posypujemy dwoma rodzajami papryki, a następnie kminkiem lub tymiankiem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    cudne
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Muszą smakować wyśmienicie, zabieram do mojej księgi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magula

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczna przekąska, idealna do piwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !