Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Karpia umyć i pokroić na odpowiednie kawałki. Z przypraw zrobić mieszankę.Czosnek przecisnąć przez praskę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo jaki ładne mięsko z karpia :) PYCHOTKA!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    oj chętnie bym zjadła tak przyrządzonego karpika :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    lubię, ale ja grilluje bezposrednio na ruszcie, ma jeszcze lepszy smak :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    A ja lubię jak karpik jest "mokry" i dlatego w folii :)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    o takiego karpia jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ta folia taka osmolona że nie widać prawie ryby...
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Co zostanie ze smaku karpia w tej nawałnicy przypraw?! Do grillowania chyba lepsze by były filety?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !