Sposób przygotowania

mięso zalać 2 litrami wody dodać włoszczyzne wszystko ugotowac do miękkości wyjąc włoszczyzne i mięso ,i pokoric je na małe kawałki do wywaru dodać koncentrat i zawiesine z mąki i smietany wszystko razem zagotowac ,wrzycić do zupy doprawic do smaku,podawac z makaronem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pychotka, aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo kawałek mięska musi być :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    najlepsza zupa na świecie :)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dobry obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !