Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Grzyby zalewamy wrzątkiem. Moczymy kilkanaście minut. Kawałki schabu gotujemy w osolonej wodzie.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam grzybową
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Wieki nie jadłam zupki grzybowej. A szkoda, bo bardzo lubię.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam zupy grzybowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    u nie też dzisiaj borowikowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    K&J

    a tyle mam grzybów:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm lubię grzybową!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    pysznie się prezentuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    bardzo lobię zupę grzybową ,a twoja prezentuje się świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !