Sposób przygotowania

Fileta rozcinamy tworząc kieszonkę (tak na płasko zaczynając od grubszej części ) do kieszonki wkładamy liście bazylii sporo , nacieramy solą i ziołami i lekko podsmażamy na oliwie , następnie przykrywamy, zmoczonym kawałkiem papieru do pieczenia i dusimy ok 10 min , mięso dzięki temu jest soczyste ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny pomysł !! Mam świeżą bazylię i muszę zrobić !!!
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Ja też mam świeżą w ogrodzie i wyszło pysznie , widziałam to w tv w jakimś kulinarnym programie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    wygląda pysznie
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    w ogóle to marzy mi się taka ściana z ziołami w domu , ma ktos ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka83

    smaczny przepis ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !