Sposób przygotowania

Kaszę jaglaną zalewamy wrzątkiem na 1 szklankę kaszy ok 1,5 szklanki wody . Gotujemy . Dodajemy przyprawę uniwersalna do smaku . Pod koniec gotowania dodajemy masełko . Mieszamy i nakrywamy ,żeby kasza doszła.
Na patelni na oleju ok 1 łyżeczką podsmażamy wyciśnięty czosnek 1 ząbek . Dodajemy szpinak smażymy . doprawiamy solą . robimy sos czosnkowy . Śmietanę mieszamy z majonezem i wyciśniętym czosnkiem. doprawiamy sola i pieprzem . Kasze podajemy z szpinakiem i polewamy sosem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo oryginalny przepis
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie jadłam takiej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    oj ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !