Sposób przygotowania

Marchewki gotujemy al dente a następnie kroimy w kostkę. Z Fasoli, kukurydzy i groszku odlewamy zalewę. Cebulę i jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki kroimy również w kostkę. Majonez mieszamy z jogurtem i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Mieszamy, schładzamy w lodówce i możemy spożywać. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiammm;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    parysek10

    niezły pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    fajnie wygląda;)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    przepyszna!!!!!!!!!! :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !