Sposób przygotowania

rukole i szpinak myjemy, osuszamy, układamy na półmisku. na to nakładamy odsączone z zalewy i pokrajane w paski pomidory. ocet balsamiczny z cukrem odparowujemy do gęstości dodajemy sok z cytryny do smaku i studzimy. sosem polewamy sałatę i posypujemy startym parmezanem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pomysłowa sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ślicznie wygląda twoja sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    apetyczna ....taka kolorowa:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna sałatka, chciałabym ja spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !