Sposób przygotowania

Mięso opłukać i włożyć do garnka. Doprawić do smaku. Gdy zacznie się gotować wrzucić kalafiora umytego i rozdrobnionego na małe różyczki oraz umyte i obrane, a następnie pokrojone w drobną kosteczkę marchew, pietruszkę i ziemniaki. Ugotowac razem aż wszystko będzie miękkie. Wyciagnąć mięso i dodać drobno pokrojona natkę pietruszki i koperek. Jeszcze chwile pogotować i zupa jest gotowa.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    sorki, ale nie wygląda apetycznie - jakaś taka bura....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    to taka bardziej kalafiorowa, ja do jarzynowej dodaje jeszcze obowiązkowo fasolke i brokuły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !