Sposób przygotowania

*piersi umyć drobno pokroić, podsmażać z pokrojoną cebulą na tłuszczu, posypać kucharkie
*podlać woda dodać:
-marchew pokrojoną w cieńkie plasterki
-drobno pokrojoną fasolkę
-cukinię pokrojona w kostkę
-posiekany lubczyk
*dusić wszystko na małym ogniu
-gdy wszystko będzie miękkie dodać śmietanę rozrobioną z wodą i maką ( bez grudek)
doprawić do smaku
*posypać koperkiem po wierzchu gotowe danie lub dodać koperek do gulaszu

Podawać z kaszami, makaronami, z ryżem. Dobrze smakuje również z chlebem.
Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ale różności...ciekawa jestem smaku :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !