Składniki:
mięso od szynki | 1 kg |
pieczarek | 20 dag |
cebule | 3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | |
marchewka | 2 szt. |
kilka ziarenek pieprzu | |
sól i pieprz | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
bulion wieprzowy | 2 szt. |
mięso od szynki | 1 kg |
pieczarek | 20 dag |
cebule | 3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | |
marchewka | 2 szt. |
kilka ziarenek pieprzu | |
sól i pieprz | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
bulion wieprzowy | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: