Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka myjemy i dokładnie nacieramy przyprawami. Przysmażamy na patelni z obu stron, gdy jest mocno przysmażona - kroimy w paseczki. Jeżeli w środku jest surowa, z powrotem nakładamy na patelnię, dolewamy niecałe pół szklanki wody i dusimy kilka minut. Pomidorki kroimy (duże na ćwiartki, małe na połówki). Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Koperek drobno siekamy, mieszamy z łyżką oliwy i łyżką wody, dodajemy sól i pieprz. Polewamy tym naszą sałatkę. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Przepyszna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna taka kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ładnie wygląda...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !