Przepis i sposób przygotowania na: japońskie naleśniki Dorayaki
Naleśniki wysmażamy na patelni (powinny być dosyć małej średnicy), dodajemy do nich nadzienie i zwijamy folią, czekając aż będą gotowe.
jajko | 4 |
cukier | 150g |
miód | 2 łyżki |
mąka | 200g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
woda | 30 ml |
fasola czerwona | 300g |
sól | |
naleśniki | |
mleko | 400ml |
mąka | 2szkl |
olej | |
jajko | 1 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: