Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Przygotowujemy foremkę w której będziemy przygotowywać sernik, można wyłożyć ją folią spożywczą.Biszkopty kruszymy na spód, a następnie układamy kilka całych biszkopcików, We wrzącej wodzie rozpuszczamy żelatynę, studzimy. Serki homogenizowane wyjmujemy do miseczki, wlewamy wystudzoną żelatynę i dokładnie mieszamy


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    po prostu rewelacja!!!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię zielone serniki. Nie wiem, dlaczego, ale smakują mi o wiele lepiej z takim kolorem galaretki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie serniczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !