Sposób przygotowania

Ubić jajko, białko i aromat waniliowy.

W osobnej wymieszać mąkę, sól, cynamon, imbir, cukier i proszek do pieczenia. Dodać do masy z pierwszej miski. Dokładnie wymieszać.

Dodać jabłka i rozpuszczone masło - wymieszać. Miskę przykryć folią spożywczą i włożyć do lodówki na 1 godzinę.

Foremkę do magdalenek wysmarować tłuszczem i posypać mąką.

Wypełnić masą i piec w piekarniku nagrzanym do 190 st. C około 10-12 minut.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    uwielbiam je!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo apetyczne te ciasteczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pyszne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !