Sposób przygotowania

Młode marchewki dobrze myjemy . Gotujemy najlepiej na parze . Bakłażana dobrze myjemy i kroimy w plasterki . Solimy i odstawiamy na ok 10 min . Następnie myjemy go z soli i suszymy ręcznikiem papierowym. Grillujemy go z dwóch stron . Ugotowane marchewki zawijamy w plastry bakłażana . Do oliwy dajemy sol,pieprz i posiekany koperek i pietruszkę . Takim sosem polewamy przekąskę .

Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    efekt wizualny rewelacyjny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    efekt wizualny rewelacyjny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglada]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !