Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki smalcu lub oleju , dodajemy posiekaną w kostkę cebulkę i 2 łyżeczki papryki czerwonej , podsmażamy na małym ogniu tak aby papryka się nie przypaliła . Dodajemy umyte i pokrojone w kostkę mięso i jeszcze około 2 -3 minuty dusimy na patelni.


Komentarze

  • 4
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    Wygląda bardzo apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !