Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso myjemy w zimnej wodzie, oczyszczamy z błonek i kroimy na malutką kosteczkę. Kapustę pekińską szatkujemy, paprykę i pomidora kroimy w kostkę, cebulę w cieniutkie piórka a szczypiorek drobno siekamy. W tym czasie rozgrzewamy teflonową patelnie (możemy przetrzeć ją oliwą)i smażymy kurczaka w przyprawie do gyrosa podlewając na koniec wodą i zostawiając aż odparuje (mięso będzie wilgotne w środku)


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    mniaaaam!!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    trochę zdrowsza wersja tradycyjnego kebaba, mi się to podoba!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    domowe najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    kolorowe i zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !