Sposób przygotowania

Ryż 1 woreczek gotujemy w wodzie lekko osolonej według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu studzimy . Na patelni na oleju podsmażamy posiekaną cebule ,dodajemy pokrojoną szynkę a następnie pokrojone pieczarki . Smażymy . Następnie dodajemy ugotowany ryz .Mieszamy . doprawiamy pieprzem i przyprawą uniwersalna do smaku . Mieszamy . dodajemy koperek i posiekany szczypior.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    piolecam na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !