Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filety opłukać i przekroić wzdłuż na cieńsze porcje. Każdą oprószyć z obu stron solą oraz pieprzem i natrzeć oliwą z oliwek. Ułożyć je na blasze i wstawić do nagrzanego na 180-200 stopni piekarnika na ok. 25 minut.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    apetyczne mięsko (:
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    tak lubie je :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    wyglądają świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dziekuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    proste w wykonaniu i apetycznie się prezentujące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    i smakuje...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i smaczne danie
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    PYSZNE
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszne danie , zjadła bym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !