Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Wywar warzywny bądź bulion podgrzewamy na małym ogniu, aż się zagotuję, w tym czasie kroimy na drobno zieloną pietruszkę. Kiedy wywar wrze odlewamy szklankę bulionu w której roztapiamy serki topione ( jeżeli robimy z większej ilości wywaru np z 1,5l dajemy wówczas 3 serki po 100g)


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    doodaję ptysie też
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gracer

    Tą zupę mogę jeść cały dzień
  • 0
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    taka prosta i szybka zupka a jaka dobra ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    efektowne i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    pewnie smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !