Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Dzwonki łososia myjemy i osuszamy. Skrapiamy olejem. solimy i posypujemy z dwóch stron przyprawą ziołową do ryb. Odstawiamy na bok na 30 minut, aby ryba przeszła smakiem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rarytas... i tyle...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dokładnie. Nic dodać, nic ująć. Ambrozja.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    moja ulubiona rybka... i to w takim wydaniu :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    aż mi ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    chętnie bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    oj pyszności taki losoś. Uwielbiam ta rybka, a ten przepis rewelacja.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    super ryba
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudowny
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    lubie tą rybę mniam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    tak przyrządzonego łososia zjadłabym nawet w tej chwili :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Prosta a zarazem bardzo smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszny łosoś , ciekawy sos . Coś fajnego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !