Sposób przygotowania

W jeden misce łączymy składniki suche + owoce Goji, a w drugiej mokre. Wlewamy składniki mokre do suchych i byle jak mieszamy, żeby tylko połączyły się ze sobą. Przekładamy do foremki na muffinki i wkładamy do nagrzanego piekarnika (180st). Pieczemy ok 25 minut.

Studzimy i dekorujemy ubitą kremówką, perełkami i owocami Goji.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    ładne wyszły : )
  • 0
    sandmans-logo-tlo
    Opublikowano

    Mr. & Mrs. Sandman

    Nie widzieliśmy anie nie słyszeliśmy o takich owocach, z chęcią jednak skosztowalibyśmy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    rewelacyjne i pięknie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !