Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku. Mięso wyrobić z jajkie, odciśnięta bułką i posiekaną cebulą. Doprawić do smaku. Z masy formować małe kuleczki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na głębokim oleju - najlepiej we frytownicy. Osączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Na patyczki szaszłykowe nadziewać na przemian owoce i klopsiki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pieknie wygladaja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    spróbuję
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelka jeszcze nie jadlam takich
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super pomysł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś wspaniałego
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają superowo!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !