Sposób przygotowania

Fasolkę obieramy ,przebieramy myjemy i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy . Bakłażana kroimy w cienkie plastry solimy zostawiamy n a ok 10 min . Myjemy suszymy i grillujemy . W taki plasterek zawijamy fasolkę . Polewamy sosem ziołowym . Ja użyłam gotowego proszku zmieszałam go z woda i olejem . Podajemy

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !