Sposób przygotowania

Zalewę zagotować i ostudzić. Ogórki umyć, pokroić w słupki za skórką, włożyć do słoików dać koper, ziele angielskie, czosnek, gorczyce i pieprz i zalać zalewą. Pasteryzować ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    o, z keczupem jeszcze nie robiłam
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    jeszcze takich nie robiłam ale spróbuję !!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ja również jeszcze takich nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ja również jeszcze takich nie próbowałam
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetne muszą byc smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    muszą by smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    takich nie jadlam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie jadłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    hmm, ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariola7

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lis

    Ciekawy przepis:)Trzeba spróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !