Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową obieramy ,myjemy i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu studzimy . Bakłażana myjemy osuszamy i kroimy w plastry solimy z dwóch stron i odstawiamy . Po 10 min .Myjemy plastry bakłażana suszymy i grillujemy z dwóch stron . Studzimy . do miski dajemy fasolkę bakłażana i oliwki czarne. Mieszamy . Doprawiamy solą ,pieprzem i kropimy olejem. Podajemy z koperkiem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na kolacje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !