Sposób przygotowania

Mięso czyścimy, myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kurczaka diezlimy na części i nacieramy oliwą. Odstawiamy na ok 30 min. Następnie dokładnie nacieramy przyprawami i wkładamy mięso do rękawa foliowego. Rękaw szczelnie zamykamy i pieczemy w 190 stopniach ok 1 godz. Pod koniec pieczenia można zrobić nacięcie w rękawie aby skórka lekko się podpiekła.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    idealne na obiadek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię aromatycznie doprawionego kurczaka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    lubie zapach ziół prowansalskich,kurczak z pewnością pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    uwielbiam pieczonego kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny i aromatyczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    super, pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ostatnio często dodaję zioła prowansalskie czy do kurczaka czy do mielonego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !