Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobną kostkę, a kiełbasę w talarki. Na patelni rozpuszczamy margarynę, następnie przesmażamy na nim cebulę razem z kiełbaską, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Cukinie obieramy ze skóry, wydrążamy środek i kroimy w bardzo drobne kawałki, dodajemy do kiełbasy i całość smażymy do czasu aż cukinia zacznie się rozpadać. Całość doprawiamy do smaku, podajemy razem z chlebem,

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    ciekawe i zarazem proste zastosowanie cukinii
  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    o, ja robię taką duszonkę właśnie. polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    na pewno smaczna ;)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !