Sposób przygotowania

Mięso umyć, zalać 1,3 litra wody. Obrać marchewkę, pietruszkę, seler oraz cebulę, opłukać dodać do mięsa. Gotujemy na malutkim ogniu do miękkości mięsa. Natkę pietruszki posiekać. Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Miękkie mięso wyjąć z rosołku. Dodać koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Rozprowadzić śmietanę w zupie. Zupę podajemy z ryżem. Posypać natką pietruszki. Mięso można wykorzystać do potrawki lub dodać do zupy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    delikatny rosołek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    pyszna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Smaczna zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !