Sposób przygotowania

Mięso smażymy z pieczarkami i cebulką. Przyprawiamy i na koniec dodajemy przecier pomidorowy mieszamy. Makaron gotujemy i układamy pojedynczo żeby się nie posklejał. Robimy sos beszamel: masło rozpuszczamy dodajemy mąkę i mieszamy na koniec po trosze mleka i wszystko mieszamy aż powstanie jednolity sos. Brytfankę lub naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem i układamy warstwami makaron, sos beszamel, mięso z pieczarkami, i posypujemy serem. Przekładanie robimy do skończenia składników. Na koniec wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut. Można polać ketchupem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !