Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Jabłka obieramy ze skórki i wydrążamy gniazda nasienne, po czym kroimy je w plastry.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie robię zbyt czesto sorbetów, ale ten wydaje się być interesującym
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię sorbety, a połączenie jabłka z miętą po prostu uwielbiam.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Mam wielką ochotę na porcyjkę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    Pyszny sorbet
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    swietny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    pięknie i pysznie:)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Dzisiaj taki upał a tu takie chłodne pyszności.....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo orzeźwiający
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    PYCHOTA
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Bardzo apetyczny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !