Sposób przygotowania

Śledzie najlepiej ze skórką namoczyć na kilka godzin w mleku. Pokroić w kostkę lub paski i ułożyć na talerzyku. Grzybki, ogórki, jajka ugotowane na twardo i cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Majonez połączyć ze śmietaną a następnie dodać wszystkie wcześniej pokroje składniki. Tak przygotowanym sosem polać śledzie. Posypać słodką mieloną papryką i drobno pokrojonym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piekne danie
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Fajne połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smacznie przyrządzone
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealne śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !