Sposób przygotowania

Kabanosy pokroić w centymetrowe kawałki i lekko podsmażyć w piekarniki na 180 stopni przez około 8 min. Ostudzić.

W czasie pieczenia i studzenia kabanosa obierz i pokrój w piórka cebulę.
Pomidora i paprykę pokroić w kostkę.

Musztardę wymieszać z solą morską, pieprzem, cukrem, bazylią, maggi i łyżeczką wody.


Wszystko razem ładnie poukładać według własnej inspiracji i polać sosem musztardowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    elka4621

    ale kolorowa i smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    bardzo apetyczna...ja zrezygnowałabym z kabanosa, pozostawiajac same witaminki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowitości !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    rewelacja
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna niewątpliwie
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    świetni wyglądą i smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pikantna, pożywna, kolorowa i smaczna- czego chcieć więcej?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smaku mi narobiliście, pyszna!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !