Składniki:
jabłka prażone | ok. 25 dkg |
cynamon | 2 łyżki |
mąka tortowa | 3 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1/3 szklanki |
cukier waniliowy | 32 gramy |
masło | 125 gram |
mleko ciepłe | 2/3 szklanki |
drożdże świeże | 50 gram |
jabłka prażone | ok. 25 dkg |
cynamon | 2 łyżki |
mąka tortowa | 3 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1/3 szklanki |
cukier waniliowy | 32 gramy |
masło | 125 gram |
mleko ciepłe | 2/3 szklanki |
drożdże świeże | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: