Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jabłka umyć, obrać i pokroić. Dać je do rondla, podlać wodą i dusić na małym ogniu. Dodać do smaku cukier i cynamon. Mieszać od czasu do czasu i podlewać wodą, aby nie przywarły. Jak będą calkiem rozgotowane wyłączyć. Można je trochę zmiażdżyć w trakcie duszenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dzięki, uwielbiam takie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam takie nadzienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !