Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w ćwiartki.
Karkówkę obsmażyć na oleju, przełożyć do rondelka, zalać gorącą wodą, ddoać przyprawy i dusić prawie do miękkości.
Dołożyć ziemniaki i na niewielkim płomieniu dusić, aż będą miękkie.
Sosy pieczeniowe rozpuścić w niewielkiej ilości chłodnej wody i wlać do mięsa z ziemniakami, dołożyć wyciśnięty czosnek - mieszać, aż zgęstnieje.
Doprawić do smaku pieprzem.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <fieldset><b>*** Serdecznie zapraszam do przejrzenia mojej księgi przepisów - każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)</b></fieldset>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !