Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do miski włożyć mąkę, cukier puder, żółtka, śmietanę, margarynę i wszystko razem zagnieć. Ciastem wyłożyć na grubość 1 cm wysmarowaną margaryną i posypaną mąką formę do tarty.Ciasto nakłuć widelcem. Formę z ciastem włożyć na 30 minut do lodówki.Po tym czasie wstawić do nagrzanego do 200 st.C piekarnika na 15 min.Po upieczeniu odłożyć do wystudzenia.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ślicznie ułożone owoce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda bardzo elegancko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam tarty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pięknie wygląda!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ślinka cieknie na sam widok.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękna
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda genialnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    och zjadłabym
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    krem budyniowy w połączeniu z owocami - nie ma nic lepszego
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam tarty.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Prawdziwie letnie ciasto i do tego bardzo eleganckie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    powiem któtko - prześliczna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    rewelacyjnie wygląda
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ślicznie, apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    super tarta
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    przepyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !