Sposób przygotowania

Kwiaty lawendy odciąć nożyczkami od łodyżek i włożyć do pojemniczka ze szczelną pokrywką.
Wsypać cukier, zamknąć i delikatnie potrząsać słoiczkiem, aż całe kwiaty pokryje cukier.
Wstawić do lodówki na kilka dni, po czym usunąć kwiaty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 1
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    interesujące
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o. koniecznie muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ciekawe
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <fieldset><b>*** Serdecznie zapraszam do przejrzenia mojej księgi przepisów - każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)</b></fieldset>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !