Sposób przygotowania

Śledzie pokroić w kostkę i połączyć z posiekaną lub pokrojoną w piórka cebulą.
Paprykę i ogóki konserwowe odcedzić i drobno pokroić.
Jajka na twardo posiekać lub grubo utrzeć.
Składniki połączyć w sporej salaterce - doprawić do smaku, polać oliwą i dokładnie wymieszać.
Ostrożnie z solą!
Całość przełożyć do słoików, zakręcić i wstawić na dobę do lodówki.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <fieldset><b>*** Serdecznie zapraszam do przejrzenia mojej księgi przepisów - każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)</b></fieldset>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    rybki uwielbiamy,przepis wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Camill

    Geslerka kiedys w jakichs rewolucjach tez z podobnego przepisu robila salatke chociaz mowila ze to tatar ;p

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !