Sposób przygotowania

Do garnka z woda ok 1 litr wkładamy pokrojony w paseczki seler ,liść laurowy i kilka kulek pieprzu. Gotujemy ok 10 min . dodajemy startą na tarce marchewkę i pokrojonego w długie paski pora . Gotujemy . W osobnym garneczku gotujemy soczewice . PO ugotowaniu dodajemy ją do zupy . Gotujemy razem nie za długo . Doprawiamy solą ,wyciśniętym czosnkiem i pieprzem . Posypujemy posiekanym koperkiem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dietetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    przepyszna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    przepyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    na talerzu gęsto hehe nigdy nie jadłam ciekawa jestem smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !