Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 3l wody i dodajemy kostkę rosołową. Marchewkę obieramy, kroimy i dodajemy do wody. Po 10minutach gotowania dodajemy pokrojoną w pół talarki kiełbasę białą. Jajka gotujemy na twardo, czyli około 8-10min. Obieramy je, kroimy i dodajemy do garnka. Barszcz biały w torebce rozrabiamy według opisu na opakowaniu. Wlewamy. Następnie powolutku wlewamy śmietanę. Na koniec doprawiamy pieprzem i kucharkiem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    biała zupka :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !