Sposób przygotowania

Na patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy marynowane grzybki. Smażąc w międzyczasie w miseczce rozbijam jajka. Solę i dodaję pieprz. Dokładnie mieszam. Do smażących się grzybków wrzucam pokrojoną w kawałki szynkę oraz wsypuję szczypiorek. Po kilku minutach wlewam masę jajeczną. Smażę kilka minut na dużym ogniu co jakiś czas mieszając jajecznicę. Podaję z pieczywem posmarowanym masłem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Podrzuć mi jeden słoik opieniek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a mam jeszcze z kilkanaście słoików, niestety na Podlasiu :/
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pyszna wersja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Tyle pyszności w jednej jajecznicy! To piękny śniadaniowy początek dnia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !