Składniki:
szpinak świeży lub mrożony | 450 g |
serek mascarpone | 175 g |
pieczarki | 6 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
makaron spaghetti | 3/4 opakowania |
sól do smaku | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia |
szpinak świeży lub mrożony | 450 g |
serek mascarpone | 175 g |
pieczarki | 6 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
makaron spaghetti | 3/4 opakowania |
sól do smaku | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: